Om du er den fødte vinder eller måske den lidt mere uheldige type, skal du ikke lade dig afskrække fra at deltage i konkurrencer. Det kan være, at uheldet vender, og du bliver én af vinderne. Det der er så fantastisk ved konkurrencer er, at du helt selv vælger, hvilke du deltager i, alt efter ønsker og smag. Du binder dig ikke til nogen aftale, andet end, at du kan være den heldige vinder af en præmie. Det skader på ingen måde at deltage i en konkurrence, og det er jo også lidt den nervepirrende følelse, der gør det spændende og sjovt at deltage. Hvis du føler dig fristet til at deltage, skal du læse videre her på siden.

Deltag i konkurrence og vind kunstmalerier fra Per Hillo

Du kan netop nu deltage i konkurrencen om at vinde de flotte og trendy kunstmalerier fra Per Hillo. Hans kendte værker udstråler glade dage med flotte farver, og hjerter af guld. Har du et hjerte af guld skal du netop nu deltage i konkurrencen om at finde 3 af hans fineste værker med motiverne ”Filled with Love”, ”Celebration of love” og ”Burning up for your love”, der alle fås i målene 41 x 32 cm, og har en hjertelig pris på 990 kr. hos Per Hillo Galleri.

Der findes 3 heldige vindere, der hver vinder 3 Per Hillo værker til en værdi af 2.970 kr. pr. gevinst.

For at deltage i konkurrencen, skal du besvare nedenstående spørgsmål:

Hvad er motivet på alle tre værker?

  • SØK 30 et hjerte
  • SØK 30 en stjerne

Se Per Hillos malerier her, og deltag i konkurrencen om ét af hans malerier. Elsker du konkurrencer, så findes der mange sjove og eksklusive konkurrencer mange steder.