Kronprinsesse Mary besøgte Royal Copenhagen, uddelte legater og så på deres fine porcelæn. Jeg har fundet noget om besøget på Billedbladet, som kan ses herunder.

Royal Copenhagen får fint besøg

Blot to dage efter det på mange måder barske arbejdsbesøg til Myanmar i Sydøstasien var kronprinsesse Mary på officiel opgave i mere rolige omgivelser i Danmark, da hun var æresgæst til indvielsen af det nye domicil i Glostrup på Københavns vestegn.

Kort efter ankomsten til porcelæns-paradiset, fik kronprinsesse Mary mulighed for at se på meget af det fornemme Flora Danica-stel og desuden en mulighed for at komme helt tæt på de dygtige medarbejdere, der dekorerer det udsøgte porcelæn.

Kronprinsesse Mary overrakte legater til kunstnere

Kronprinsesse Mary fik talt med flere af de dybt koncentrerede Royal Copenhagen medarbejdere, mens de sad og arbejdede med de allermindste detaljer.

Efter rundvisningen i produktionsomgivelserne fik kronprinsesse Mary overrakt legater til tre kunstnere, som i samarbejde med Royal Copenhagen har skabt flere værker.

Kronprinsesse Mary gav således legater til kunstnerne Cathrine Raben Davidsen, Allan Otte og Louise Campbell, hvis værker hun inden afgang fik studeret og beundret sammen med flere af de andre gæster til den fornemme porcelænsbegivenhed.

Se her videoen fra kronprinsessen besøg hos Royal Copenhagen i Glostrup, hvor Mary blandt andet fik den helt særlige historie om et unikt dåbssæt, som blev skabt i anledning af prins Christians barnedåb 21. januar 2006.