Loftslampen over spisebordet er ikke helt lige meget. Det er nemlig et centralt objekt i spisestuen, der dels har stor betydning for spisestuens udseende men også for stemningen i stuen. Det er for eksempel vigtigt at belysningen er behageligt, da der ikke er nogen, der ønsker ubehageligt spotlight i hovedet, når de spiser. Derudover er det vigtigt, at lampen ikke er for stor, så man ikke kan sidde og kigge i hinanden i øjnene. Det kan virkelig være en frustrerende oplevelse. Lampen skal selvfølgelig også passe til indretning i resten af stuen. Her gælder det om at finde en lampe, der falder ind i stilen, men alligevel skiller sig ud.

Skab stemning i stuen med en unik loftslampe

ILVA har et kæmpe udvalg af forskellige loftslamper, der alle kan tjene til formålet som en unik loftslampe. Det er dog vigtigt at finde en, der passer til resten af stuen for, at den ikke skiller sig alt for meget ud.
• Den romantiske – ILVA har en masse forskellige bud på lysekroner til den romantiske stue. Lamperne fås i forskellige farver, størrelser og prisklasser, så der burde være noget for enhver at vælge imellem.
• Den farverige – lysekronen fra Camelot til 600 kroner er en festlig lampe i alle regnbuens farver, der med sikkerhed til skabe opmærksomhed i stuen.
• Den moderne – ILVA har også et stort udvalg af lamper i kobber og messing, hvilket er en af de helt store trends for tiden. Disse lamper vil derfor passe godt ind i den moderne stue.
• Den anderledes – en anderledes loftslampe fra Army er netop inspireret af army-temaet med en grøn metalskærm med gitter og kædeophæng. Lampen er en unik læsning til den moderne stue.

Find drømmelampen hos ILVA

Foruden loftslamper finder du også en masse andre lamper på ILVAs nye hjemmeside, der gør det nemt og enkelt at shoppe lamper til hele hjemmet.