Om få måneder starter det danske forår og sommer, og så finder vi havemøblerne frem på terrassen og på altanen. Sammen med familien kan vi nyde de herlige aftener, hvor vi har mulighed for at slappe af under parasollen og grille bøffer og pølser på grillen. Men hvad tilstand er dine havemøbler i? Sidder du ordentligt i dem? Du bør forkæle dig og familien med nogle komfortable loungestole, hvor man sidder blødt og kan slappe af i timevis uden at få ondt i ryggen. Hvis man blot skal sidde i en halv time og spise et hurtigt måltid, så kan en hård stol i plast eller træ måske gå an, men du vil virkeligt kunne slappe af i komfortable loungestole, så måske burde du overveje at købe nye stole til terrassen.

Sådan vælger du havemøbler

Før du køber nogle nye loungestole, så bør du lige tjekke markedet først, men det tager ikke specielt langt tid. Du kan naturligvis tage ud i et byggemarked eller til haveafdelingen i et større supermarked, så du på den måde kan få indtryk af udvalg og priser. Du finder det største udvalg og de bedste priser online på nettet, og for tiden er der gode tilbud på loungestole hos Ilva, der jo både har fysiske butikker samt webshop.

De har et stort og bredt udvalg til konkurrencedygtige priser, så på nettet kan du hente masser af inspiration, før du vælger dine kommende loungestole til terrassen. Du bør især vælge nogle praktiske og komfortable loungestole, som kan holde i mange år. Du bør især overveje det slidstærke og behagelige materiale rattan, der er næsten vedligeholdelsesfrit og kan holde til mange års brug.

Havemøbler i rattan

I de senere år er det især blevet populært at købe loungestole og andre havemøbler i materialet rattan, da der er tale om en bred fællesbetegnelse for kurvemøbler, fletmøbler, rattanmøbler, bambusmøbler og manillamøbler. De er alle smukke og eksotiske møbler, som kan holde til slitage fra vejr og vind. Loungestole i rattan kan nemlig tåle både silende regn og solens varme stråler, og de kræver kun et minimum af vedligeholdelse som består af en blød børste og sæbevand en gang om året. Om vinteren skal de så bare opmagasineres tørt.