Det er efterhånden igen snart forår i luften, så den herlige sommersæson står for døren, og mange husstande kan igen få glæde af deres terrasser og udestuer, som man kan anvende som en ekstra stue til både afslapning men også til at nyde samværet over små og store måltider.

Hvis man gerne vil have en god oplevelse, så bør man ikke kun bruge kasserede køkkenborde og stole til at stå udenfor i udearealerne, da man bør sidde komfortabelt og i stilrigtige møbler, der passer ind i hjemmet. Her kommer der nyttige oplysninger om havemøbler og især om haveborde.

Typer af havemøbler

Der findes en lang række af haveartikler som er havemøbler og tilbehør, men et traditionelt sæt af havemøbler består af et bord med tilhørende stole og ofte en stor parasol, hvis man sidder udendørs i haven uden overdækning fra et halvtag eller en markise.

Hvis man både har en udestue samt en terrasse, så får man sikkert bruge for flere haveborde og stole, og de bør helst passe sammen i stil, så derfor køber man dem ofte i et samlet sæt. Det behøves ikke koste mange penge at anskaffe sig nye havemøbler såsom haveborde og havestole, man skal blot fokusere mest på kvaliteten og holdbarheden, da man derved kan have glæde af disse gode møbler i mange år fremover, hvilket er den billigste løsning i det lange løb. Havemøbler kan være spinkle, almindelige eller massive, og man kan jo vælge møblerne i forskellige materialer som:

  • Plast og kunststof herunder kunstigt træ
  • Træ herunder bambus, teak og mahogni
  • Sten, granit og marmor
  • Metal og glas

Man bør naturligvis vælge nye haveborde og stole ud fra behovet og uf fraøkonomiske hensyn, men man bør også have fokus på rengøring og vedligeholdelse, som kan have indflydelse på levetiden. Møbler af træ kan være lidt mere vanskelige at rengøre, og de skal ofte efterbehandles med træbeskyttelse, olie og voks, men til gengæld er træmøbler meget behagelige at sidde i. Der findes masser af muligheder lige fra simple cafésæt til eksklusive loungemøbler, så man vil som regel altid kunne finde en passende løsning uanset din boligstil.

Find inspiration online på nettet

Det kan være en god idé at tjekke internettet for at få lidt inspiration, så man nemt kan danne sig et indtryk og se muligheder og priser. Hos møbelkæden Ilva kan man både se hele udvalget på Ilvas webshop, men vil man gerne lige sidde i møblerne og mærke kvaliteten mellem hænderne, så kan man jo tage i besøg i deres fysiske butikker, der ligger rundt omkring i landet. Man finder et stort og bredt udvalg i alle kategorier og prisklasser, således man nemt kan finde noget til netop jeres formål. Hvis man finder de rigtige havestole og haveborde hos Ilva, så kan man nemt og hurtigt betale på nettet og få dem leveret med fragtmand på få dage, så det kan være nemt at anskaffe sig nye havemøbler, når man har taget sin beslutning.