Vil man erhverve sig et drivhus, er der et stort marked for netop disse. Når mængden af modellerne er så mange, betyder det samtidig, at kvaliteten på dem svinger. Det er derfor en god idé at afgøre, hvor stor en investering man vil foretage sig.

Denne gang skal vi se nærmere på et drivhus, der er i den lidt dyrere ende, men som til gengæld de fleste af de funktioner, som et drivhus skal have. Modellen hedder Model 100 og har et areal på 6,5 m2.

 

Mere om modellen

Drivhuset måler 226 cm i længden og 285 cm i bredden. Dertil har den en højde ved tagrenden, inklusiv sokkel, på 159 cm. Den totale højde inklusiv sokkel er på 249 cm. Til drivhuset medfølger desuden en skydedør på 122 cm.

Det særligt karakteristiske ved dette drivhus er, at den er produceret i et væsentligt kraftigere materiale end hvad der er normalt for hobbydrivhuse. Endvidere, fremstår 100 Serien som et af de stærkeste hobbydrivhuse der kan fås på det danske marked.

Opbygningen af disse modeller er nemmere med stålbolte, idet aluminiumsbolte nemt kan overspændes. Får du brug for at flytte drivhuset fra et sted til et andet, kan dette også lade sig gøre, idet drivhuset nemt kan skilles ad.

Drivhuset fås i fire størrelser: 6,5, 8,5, 10,5 og 12,5 m2. Uanset hvilken størrelse du vælger, kan du også tilkøbe en færdiglavet sokkel, der er fremstillet til drivhuset. Denne sokkel er udformet i jern. Se flere billeder af drivhuset på hobbydrivhuse.dk.