At gøre sit hjem livligt med gossip er en anderledes måde at indrette på, men et hjem er noget helt unikt og der kan ikke sættes et bestemt ord på, der beskriver hvordan et hjem ser ud. Et hjem er en følelse, et sted man føler sig godt tilpas og hvor man har det man skal bruge. Et hus uden følelser og personlighed er nemlig ikke et hjem, det er blot et hus. I Norden har vi dog tendens til, at benytte os meget af den minimalistiske indretningsstil i vores hjem, så vores hjem egentlig godt kan virke ret kolde – selvom der kan være lige så mange følelser i, som et mere rodet hjem med mange ting, farver osv. En ting, der kan spice vores “kolde” minimalistiske hjem op er ved hjælp af gossip blade hvor vi kan læse om de kendtes hjem.

Inspirerende pynt fra de kendtes verden

At man kan spice hele tilværelsen op med gossip i sit hjem kan måske godt lyde lidt besynderligt, men det giver en anden slags rummelighed i hjemmet, når man ser et par sladderblade på kaffebordet fremfor Fit Living og andre magasiner. Gossip bladene udstråler nemlig en anden slags sjov og nysgerrighed, og så pynter de altså mindst lige så meget som coffeetable bøger som It af Alexa Chung osv. Pynt derfor dit bord med et par gossip blade og giv dit hjem nyt liv i form af noget atypisk sjov – og så husk selvfølgelig også at nyde bladenes indhold.

OBS: Bladene kan iøvrigt være den perfekte undskyldninger for, at investerer i en fin magasinholder. Det bedste sted at finde gossip er i bladet ELLE, der også kan læses online..