4438970712_1d856e6a39_coat-rack

I mange hjem ses ofte en stumtjener i entréen til jakker og overfrakker, og mange har også en i soveværelset. Dette møbels virkning overses af mange mennesker, men faktisk har den mange smarte funktioner, så måske bør man overveje en stumtjener til sin bolig.

Når man har en flot stumtjener i hjemmet, så vil man nemlig selv og hele familien samt gæster kunne have et praktisk sted at hænge deres overtøj, og hvis man vælger en der er flot og passende, vil hjemmet desuden få tilført mere stil. Ordet kommer af, at man kan betragter stativet som en tjener, fordi det holder dine ting.

Forskellige typer af stumtjenere

I mange hjem har man i entréen en knagerække eller et klædeskab til overtøjet, men disse steder er ofte overfyldte, så der sjældent er mange ledige pladser, hvilket er særdeles uheldigt, når man har gæster på besøg.

Så er det til gengæld meget praktisk, hvis man har en dekorativ og praktisk stumtjener, der netop kan aflaste de faste steder, som familien normalt selv anvender.

Man kan anvende den til at hænge alt muligt på, så det ikke skal ligge og flyde på gulvet. Man kan blandt andet hænge disse sager på en stumtjener:

  • Frakker
  • Jakker
  • Halstørklæder
  • Tasker
  • Vanter
  • Huer
  • Trøjer
  • Paraplyer
  • Andre former for overtøj

Man kan få stumtjenere i mange størrelser, materialer og udformninger, men generelt set består en typisk stumtjener af en opretstående knagerække, dvs. en stok med fod, hvor der for oven er flere holdere eller knage, så man kan hænge sit overtøj her. Dette er især meget praktisk, hvis man har været udenfor i regnvejr eller snevejr, men det er jo også med til at holde orden på overtøjet, således det ikke bliver snavset.

Møbler og stumtjener kan købes online

Når man i dag får lyst til at anskaffe sig en, så er det absolut den hurtigste løsning at tjekke tilbud på disse online, idet mange webshops har flere stumtjenere at vælge imellem. Et godt eksempel er den store møbelkæde IDÉ Møbler, der har en webshop med deres samlede sortiment, hvor man også kan finde en stumtjener til ethvert formål.

Ilva er også en landsdækkende møbelforretning, og man kan også finde en stumtjener på Ilvas webshop, hvor priserne ligger mellem 500 kr. for en ordinær stumtjener til op mod 3.000 kr. for en stor og eksklusiv stumtjener.

Ved at handle på en webshop sparer man både tid og transportudgifter, og her finder man ofte også et bredere udvalg end hos de fleste fysiske forretninger, så derfor er det altid en god idé at starte med at samle inspiration eller handle direkte på en webshop, da man således sjældent går forgæves.