Mange danskere har én eller flere møbler af mærket Stressless, som produceres af den norske møbelkoncern Ekornes fra 1934. Fabrikken har fået stor succes overalt i verden for sine madrasser, sofaer og lænestole, der sælges under navnet Stressless.

Den populære lænestol kom på markedet i 1971, og danskerne har hurtigt opdaget dette møbels fantastiske afslappende egenskaber, så denne lænestol blev en bestseller, som man i dag kan købe i IDÈ Møbler samt de øvrige store kendte møbelhuse.

En Stressless lænestol er komfort i verdensklasse, men alligevel er denne lænestol ikke specielt dyr sammenlignet med andre designermøbler i læder, idet priserne ligger omkring 10.000 kr., og de svinger mellem 5.000-16.000 kr. for de billigste og dyreste modeller, da der findes omkring 40 forskellige at vælge imellem.

 

Egenskaber ved Stressless lænestol

Alene navnet Stressless antyder en total afslapningsoplevelse, og de fleste er også vildt imponerede over den suveræne siddekomfort i disse møbler. En Stressless lænestol er ideel til TV-stol, og samtidig er den designet med alle former for ergonomiske fordele, der aflaster kroppen på en behagelig måde.

Designet er smart og moderne i en rå maskulin stil. Denne lænestol regulerer sig efter dine mindste bevægelser, således du opnår maksimal støtte. Både når du læser avis, ser TV eller en power nap, så vil lænestolen kunne imødekomme dine behov for ergonomisk støtte i nakken og ryggen.

Firmaet bag Stressless mener selv, at ved at finpudse designet genne 40 år er kommet frem til verdens bedste siddekomfort, idet stolen automatisk regulerer ryg- og nakkepuderne i én glidende bevægelse efter din krop, når man sætter sig i stolen. Når man én gang har købt en Stressless lænestol, så er det svært at finde en anden model senere med en bedre siddekomfort.

 

Sådan er lænestolen opbygget

En Stressless lænestol fås i mange farver og design, men generelt ønsker stolens producenter at imødekomme kundernes krav om møbler, der både præsenterer sig godt med et flot udseende samt giver brugerne den velkendte komfort i verdensklasse.

Man er især gået væk fra at anvende et understel af træ til et smagfuldt roterende understel i formstøbt aluminium. Formerne er slanke med en eksklusiv tyngde, og man har desuden tilføjet stolen med lækre detaljer som brede armlæn og transninger i læderet.

Man kan få lænestolene med både høj og lav ryg, hvor den høje ryg giver maksimal rygstøtte, og den lave ryg er oplagt som loungestol. Desuden kan man få tilhørende fodskamler, sofaer og sofaborde i samme stil, så man dermed kan have et komplet møblement i den eksklusive kvalitet.