Vælg en stilfuld havebænk

Ved at vælge den rette havebænk, kan man fuldende havens look, og kendte designermodeller kan man sagtens finde til lave priser eksempelvis hos møbelforretningen Ilva, som jo er en af Danmarks største møbelkæder, og i dag kan alle hjemme fra stuen gå på internettet og se deres komplette udvalg af møbler til enhver lejlighed. Derved sparer man jo både tid samt udgifter til transport, og man kan jo starte med at finde inspiration blandt alle modellerne, og Ilvas samlede udvalg af havebænke kan man se her. Hvilken type bør man så vælge?

Overvej en hvid havebænk

Rigtig mange kommende husejere drømmer om at sidde på en hvid havebænk i deres nye have på en varm sommerdag, hvor det er muligt at nyde duften af nyslået græs og lytte til fuglenes sang. Man kan finde en hvid havebænk for 1.800 kr., og men der findes også billigere modeller i både sort træ, i naturtræ samt i metal. Der er mange valgmuligheder, men uanset hvad vil man kunne opnå en hyggeligere stemning i haven.

Hvor bør man placere sin havebænk?

Man placerer normalt sin havebænk i haven ved sit hus eller sommerhus, da den passer alle steder, hvor den spreder ro og opmuntrer til et lille hvil i løbet af en travl dag. Især passer en havebænk godt ind på en stor terrasse, hvor den kan være et godt og anderledes alternativ til de traditionelle havemøbler. Stiller du et bord imellem to bænke, så vil disse kunne fungere perfekt som spiseplads eller som et hyggeligt samlingspunkt for hele familien. En god havebænk fuldender derfor havens look og indbyder til små hyggelige stunder med venner og familie under åben himmel i de lune sommermåneder.

Når man vælger sin havebænk, så bør man naturligvis vælge en solid og holdbar type, som er produceret af et kvalitetsmateriale, som kan holde til det daglige slid, og den må også gerne være nem at vedligeholde. Vælg derfor en bænk, som er overfladebehandlet, således alt snavs er nemt at fjerne. Det er ærgerligt, hvis man glemmer at få sine havemøbler ind, hvis der skulle komme en regnbyge, hvilket ikke ødelægger havebænke fremstillet i gode kvalitetsmaterialer.