Skrivebord

Et skrivebord skal være funktionelt og passe ind i hjemmet. Hvis man har et hjemmekontor eller et værelse skrivebordet skal stå i, skal det passe til den stil man har indrettet. Jeg synes det er vigtigt med rene linjer, når man arbejder. Derfor skal der ikke være tingeltangel eller anden underlig pynt i det rum jeg arbejder. Men vi er som mennesker, som oftest en sammensætning af forskellige holdninger og meninger. Så selvom jeg godt kan lide rene linjer, så kan jeg også rigtig godt lide ældre møbler og møbler der fortæller en historie.

Kompromiser

Nogle gange er man nød til at indgå nogle kompromiser med sig selv ellers ender hjemmet med at blive en rodebutik med ting man kan lide. Jeg tænker, det må være forfærdeligt, at have det ligesom samlere, der ikke kan smide ting ud. Deres hjem hober sig op med underlige ting og sager, der samler sig kryb og ulækre ting. Nej, sådan skal mit hjem ikke være. Man er nød til at indgå nogle kompromiser med sig selv og muligvis også med sin partner i kampen mod det perfekte hjem. Så når jeg køber skrivebord er der altså tale om en beslutning foretaget udfra en masse overvejelser, herunder også pris. Det skrivebord jeg ender med at købe, bliver derfor ikke det jeg startede ud med.

Er lykke det dyre skrivebord?

Det må i øvrigt være dejligt, at kunne købe lige hvad man vil. Men på den anden side når man er lykkelig, så behøver man ikke alverdens dyre sager. Det bliver man mindet om hver dag. Det skrivebord jeg ender ud med at købe er derfor et helt enkelt Why wood skrivebord.

Why wood skrivebord fra Ilva

Jeg ville vælge at købe et Why wood skrivebord fra Ilva. Jeg kan rigtig godt lide skufferne og enkeltheden i skrivebordet. Desuden kan man altid tilkøbe reol eller andet som kan stå ved siden af til opbevaring af bøger og papirer.