Forskellige typer af mennesker har forskellige krav til indretningen af deres stue. Fællestrækket for alle indretningerne er, at de selvfølgelig skal indebære en sofa i én eller anden variation. Sofaen er stuens midtpunkt og familiens samlingspunkt. Det er her, du hygger dig med en god film fredag aften, det er her du flader ud efter en lang dag på arbejdet, måske er det her du spiser din morgenmad pakket godt ind i dynen, eller her du serverer kaffe og kage for dine gæster.

Hvilke overvejelser skal man gøre sig?

Når du skal vælge en ny sofa, er det værd at overveje dens funktion. Skal den primært bruges af dig om aftenen foran fjernsynet? Skal den bruges af gæster? Er der børn og dyr i familien, der også skal bruge sofaen? Nogle foretrækker en høj, ret ryg, hvis sofaen først og fremmest skal bruges til at sidde i. Andre foretrækker en rigtig flyder, hvor der er plads til hele familien, dyner og puder, når morgenmaden indtages foran fjernsynet søndag morgen.

Dyr og børn stiller krav om let vedligeholdelse, ligesom du kan have et krav til, at støvsugeren skal kunne komme ind under sofaen, så ikke du behøver flytte rundt på det tunge møblement, hver gang du skal gøre rent. Prisen spiller måske også en væsentlig rolle. Overvej kravene til sofaen, inden du begiver dig ud i den helt store jagt. På den måde har du et overblik og kan meget bedre sammenligne mulighederne.

Hvor finder man den perfekte sofa?

En sofa har mange års levetid, og det er derfor essentielt at finde den rigtige. Den skal passe til familiens behov, og den skal passe ind i den øvrige indretning.

En sofa kan hurtigt blive en større udskrivning. Wupti har mange lækre sofaer i forskellige materialer, størrelser og former til gode priser, og der er ekstra at spare ved at benytte en Wupti rabatkode. Med rabatkoden, får du et godt WhiteAway tilbud på din nye sofa – og så er der måske også råd til et matchende sofabord.