Efterhånden findes der rigtig mange forskellige typer tv-borde på markedet, og det gør det nemt at finde det helt rette møbel. De fleste har et tv-bord i forbindelse med deres fjernsyn og stereoanlæg. I dag er disse systemer næsten voksede sammen i ét, da mange efterhånden har hjemmebiograf med surround sound forbundet til DVD anlægget.

Du har brug for et passende møbel i stuen, hvor på du kan placere TV, tv-bokse samt stereoanlæg og fjernbetjeninger. Heldigvis findes der masser af forskellige typer tv-borde på markedet, og her kommer der råd og vejledning, som kan gøre udvælgelsesprocessen nemmere for dig.

Typer af tv-møbler

Tidligere kunne mange nøjes med et lille sofabord eller en simpel reol til at stille fjernsynet på, men så kom der deciderede tv-borde og stereoracks på markedet, og i dag er der virkelig mange forskellige modeller at vælge imellem. Du bør især udvælge dig stilfulde og funktionelle tv-borde i god kvalitet, så du kan have glæde af dine møbler i mange år fremover.

De fleste tv-borde på markedet er indrettet med både låger, skuffer, hylder, åbne opbevaringsrum og udskæring til ledninger, så du kan være sikker på, at funktionaliteten er i top. Hovedparten af tv-borde er fremstillet i træ, og her bør du især fravælge laminat og MDF løsninger og i stedet for satse på kraftige tv-borde fremstillet i massivt træ, der holder til mange års brug. Tv-borde fremstillet i massivt træ kan desuden holde til tunge fjernsyn og musikanlæg, mens systemer af laminat ikke holder til mange kilo.

Du kan som regel finde tv-borde i både en enkel moderne stil eller i et traditionelt retro design. Du bør derfor se på din samling af tv, musikanlæg, højttalere, spillemaskiner og øvrige samlinger af spil, video og musik, som du vil have plads til på dit tv-møbel, før du tager en beslutning. Mange nye fladskærme kan i øvrigt også monteres direkte på væggen, men du har alligevel brug for et tv-møbel til at stille fjernbetjeninger, musikanlæg og andet på.

Find gode tilbud på nettet

De fleste møbelforretninger og varehuse har sikkert flere forskellige tv-borde i deres møbelsortiment, men på nettet kan du finde et meget større udvalg af tv-borde og andre møbler. En webshop har ikke så mange udgifter til personale og husleje, så derfor har de ofte nogle billigere priser end de fysiske butikker.

Det kan også være en fordel at handle varer på nettet, da du dermed altid har 14 dages fuld fortrydelsesfrist på et køb, så du dermed altid kan få dine penge retur, hvis du af en eller anden grund ikke vil have varen. Du finder et stort og varieret udvalg af tv-borde hos Biva, da denne kendte møbelkæde nu satser på deres webshop med kvalitetsmøbler til lave priser.