De små sofaborde har fundet sin plads i de danske hjem, hvor de dels bruges til at fylde de små kroge ud i de lidt mere rummelige hjem eller til sofaborde, ekstra bordplads eller lignende i de lidt mindre hjem.

Det er desuden enormt smart at bruge de mindre sofaborde i indretningen, da mange af dem kan klappes sammen og stilles af vejen eller bare fordi de er så små, at de nemt kan flyttes rundt i hjemmet efter behov.

Indretning med små sofaborde

I et mindre hjem er der typisk ikke plads til så mange møbler af gode grunde, hvorfor det kan være rigtig ideelt at have et mindre sofabord. Det giver dig også mulighed for at flytte bordet rundt i dit hjem alt efter, hvor du har brug for det. Og på den måde behøver du ikke have et lille bord i hvert rum, men kan nøjes med et.

Det kan være rigtig rart at have et lille sofabord, hvis man for eksempel sidder og læser eller ser tv og gerne vil have en kop te eller kaffe lige ved hånden.

De små sofaborde kan også være rigtig smarte til de mere rummelig hjem, hvor det sommetider kan være svært at fylde pladsen ud. Her kan du nemlig i særdeleshed skabe små hyggelige kroge i hjemmet med de små sofaborde ved din yndlingslænestol, sofaen eller lignende. Du kan også bruge de mindre og ofte dekorative sofaborde i indretnings øjemed til at skabe en hyggelig stemning ved at placere en lampe, plante eller lignende på bordet.

Et mindre sofabord kan altså tjene mange forskellige formål, det er kun op til din fantasi og kreativitet at få ideer og sætte grænser.

Små moderne sofaborde

Hos Biva finder du et stort udvalg af flotte sofaborde i forskellige størrelser, der passer godt ind i det moderne hjem. Du kan for eksempel finde sofaborde i træ, der er en af tidens hotteste trends. De rå og naturlige elementer er særligt moderne i indretningen, hvorfor det kunne være en god mulighed for at skabe et moderne look.

Du kan også finde sofaborde i stål i forskellige farver, der kan være med til at skabe en god kontrast i den minimalistiske og moderne stue.