Chokolademousse i krystalglas
Krystalglas er endnu en gang et hit! De fine krystalglas findes over alt på diverse blogs og instagrams, og er simpelthen bare det man skal have i sit hjem lige nu. Krystalglassene bruges både som drikkeglas, skåle og vaser, så hvorfor ikke lave en skøn chokolademousse som du kan servere i dine krystalglas?
(4 portioner)
- 3 æg
- 200 g hindbær
- 1 spsk. honning
- 150 g mørk chokolade (til smeltning)
- 4 spsk. pisket fløde
- 50 g hakket mørk chokolade
Tilbehør
- Flødeskum
- 100 g hindbær
Fremgangsmåde
Skil æggeblommerne fra æggehviderne. Pisk hviderne til en stiv masse. Bland æggeblommerne med hindbær og honning (gem lidt hindbær til pynt). Hak chokoladen, der skal smeltes, og læg den i et vandbad. Når chokoladen er smeltet, tilsættes hindbærblandingen. Rør derefter æggehviderne ind i massen med en spatel. Pisk fløden. Tilsæt flødeskummet til massen (gem lidt til pynt) og hæld moussen i fire flotte skåle eller glas. Stil moussen på køl i mindst to timer.
Servér din chokolademousse med flødeskum, hindbær og hakket mørk chokolade.
Overstående opskrift på chokolademousse kan findes her, og du kan finde de smukke krystalglas her, hvis du endnu ikke har fået fingrene i nogle.