Spisebordet er et af de mest centrale møbler i hjemmet, hvor man ofte samles som familie, med sine venner eller lignende. Derfor er det vigtigt at skabe en spisestue med en hyggelig stemning og finde et spisebord, der vil fungere godt som samlingspunkt i hjemmet, hvor der er plads til hele familien.

Hvad skal man have med i overvejelserne?

Spisestuen skal gerne være et indbydende rum, hvor man kan samles og være sociale. Derudover er det også et relativt stort møbel, hvorfor det også gerne skal passe til resten af møblerne i hjemmet for at skabe sammenhæng. Det er derfor vigtigt at tage højde for den stil, man har i resten af hjemmet.

Hos ILVA finder man et stort udvalg af klassiske spiseborde, der passer godt til det moderne hjem. Man kan vælge at holde det helt simpelt med et enkelt hvidt bord. Har man mange andre hvide møbler, kan det dog godt komme til at fremstå for klinisk. I det tilfælde kan man vælge en anden farve eller lægge en dug på bordet for at skabe en mere hjemlig stemning.

Man kan også finde flere forskellige træborde hos ILVA. Træ er et materiale, der er meget oppe i tiden lige i øjeblikket. Det er en måde at bringe naturen ind i hjemmet på og skabe et rustikt men samtidig moderne udtryk. Derudover kan mørke møbler også være med til at skabe mere ro og balance i hjemmet, hvilket er en god atmosfære at opretholde i spisetuen.

 

Bestil dit spisebord

Du kan bestille dit nye spisebord direkte fra ILVA’s hjemmeside, hvor du i øvrigt finder mange andre flotte møbler til både stuen, køkkenet, børneværelserne og soveværelset. Derudover finde du også mange fine pyntegenstande, kunst og lignende.

Hjemmesiden er nem og overskuelig at navigere rundt i. Du kan også finde masser af inspiration til indretning.