Er der noget, der virkelig karakteriserer den danske indretningsstil, så må det være den skandinaviske minimalisme. Den minimalistiske stil har efterhånden præget den danske mode i mange år, men den lader ikke til at være på vej væk lige foreløbigt. Kendetegnende for den skandinaviske minimalisme er rene linjer, lyse rum og et diskret touch af farve og skæve elementer. Hvis du lige nu står over for den klassiske forårsrengøring, og synes, at hjemmet trænger til en opdatering, er denne indretningsstil værd at lade sig inspirere af.

 

Hos Designdelicatessen, der er en dansk interiørforhandler, finder du et stort udvalg af fantastiske boligprodukter, der kan give nyt liv til boligen. Her finder du både møbler og nips uden for mange dikkedarer. Hvis du vil gøre dig et rigtig godt køb, kan du benytte dig af en Designdelicatessen rabatkode og få endnu mere for dine penge.

 

Simplicitet og nedtonede farver

For at undgå, at boligen bliver alt for tom og kold, er det en god ide at tilføre lidt farve og varme via lidt lysestager, potteplanter og andet nips. Alt efter, hvor industrielt og simpelt man ønsker det, kan man op- og nedtone farverne efter forgodtbefindende. Minimalismen kan altså implementeres i hjemmet i større eller mindre grad. Hvis du ikke er fan af det überminimalistiske og industrielle, kan du tilføre lidt spræl via tekstiler og farvet nips, såsom denne plaid og de fine lystestager nedenfor. Ønsker du derimod at gå planken helt ud, kan du altid gå efter de mere industrielle og nedtonede ting såsom denne potteplante fra HAY eller køre boligtekstilerne i helt nedtonede farver med eksempelvise hvide sofapuder.

 

Find dine minimalistiske boligfund her

Hos Designdelicatessen kan du nemt og enkelt finde alle deres fantastiske interiørgenstande til implementering af den minimalistiske stil. Du kan også lade dig inspirere til at gå i andre mere modige retninger ved at browse rundt i deres fantastiske udvalg af produkter til boligen. Husk at benytte dig af din Designdelicatessen rabatkode, så du kan shoppe lidt ekstra!