I køkkenet har vi jo behov for at opmagasinere mange ting i hverdagen, og de fleste madvarer skal jo holdes friske enten i køleskabet eller i fryseren. Resten af vires ingredienser køber vi ofte i poser, og når vi først har åbnet posen, så skalvarerne beskyttes, hvis vi ønsker at de kan holde i en længere periode. Det er især følgende varer, som vi opmagasinerer i glas, bokse eller dåser:

  • Mel
  • Sukker
  • Havregryn
  • Pasta
  • Flormelis
  • Kaffe
  • Te
  • Kakao
  • Småkager
  • Slik

Listen er naturligvis meget længere, men generelt set ønsker vi jo at gemme vores madvarer til senere brug, når vi netop har brug for dem.  Vi køber jo også ind i større mængder for at få mængderabatten, så de fleste har en masse varer i masser af kasser og poser i køkkenet.

Nem og praktisk opmagasinering

De fleste har en rodebutik med alle disse varer i køkkenet. Krydderier kan man også købe i små eller store poser, men de bør også opmagasineres i sikkerhed for atmosfærisk luft, som langsomt nedbryder madvarerne.

Ingredienserne kan holde meget længere, når man putter dem i lufttætte glas eller bokse, som nemt kan stables på hylderne i dit køkken. Forleden så jeg en smart og praktisk Bjørn Wiinblad dåse på Bjørn Wiinblads officielle hjemmeside, og der var endda flere modeller og farver at vælge imellem. S

amtidig er de flotte og kunstneriske, så man kan nemt sætte dem på bordet, når man serverer hjemmebag til sine gæster. Samtidig er de gennemførte i stil, så de pynter meget i hjemmet, og de er jo universale i deres anvendelse, idet kun din fantasi sætter grænser for mulighederne.

Så mange nipsgenstande kan nemt gemmes af vejen i disse praktiske dåser. Samtidig synes jeg at en Bjørn Wiinblad dåse virkelig er med til at pifte køkkenet op. Jeg kan kun sige at jeg er meget glad for at Bjørn Wiinblad er genopstået.